top of page

Covid-19

ned-lukning

Badminton

opdateret d. 30/4 2021

Covid op.jpg

30/4 - 2021
Badminton

Liv i hallen

Vi har nu fået de unge mennesker til og med 17 år tilbage i hallen, dog max. 25 personer af gangen.
Ligeledes er der åben for +70 dog max. 10 af gangen. Vi afventer stadig udmelding om medlemmer mellem 18 og 69 år. Vi kommer helt sikkert til at spille lidt ind i sommeren...


p.b.v

Claus Møller

27/1 - 2021
Badminton

Lys for ude...

Så lader det at vi går lysere tider i møde ✔️, og måske kan vi nå at spille lidt badminton 🏸 inden sommer ☀️ pausen begynder, eller inden jule 🌲 pause bliver til sommer pause.


Det kunne tyde på, at der bliver åbnet op for ungdom fra d 21 april. Og for voksen fra den 6 maj. Det lader til at voksen sport indendørs er afhængig af 😷 coronapas, men det må vi løse 👍. Vi kommer til at forlænge sæson for senior og motionist badminton, så længe det er ønsket af et flertal af vores medlemmerne.. 
 

Der vi kommer mere information til alle medlemmer, når vi får lidt mere klarhed over situationen.

Pas på jer selv og de andre, god påske 🥚 🐔 🥚
p.b.v

Claus Møller

7/2 2021
Badminton

Laaaange udesigter....

Så nåede vi den 7. februar, og ja vi er stadig lukket ⛔ Vi har desværre ikke yderligere information med hensyn til en genstart af foreningslivet, frygter 😨 at det bliver det sidste man åbner for.

Med hensyn til holdturnering 🏸 for senior og ungdom, prøver man fra forbundet stadig at gennemføre, personligt tror jeg ikke på det, men lad os nu se.  

Der er at gammelt ordsprog der siger ” Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget ” det gælder også her. Jeg har en del rejseaktivitet på jobbet i dette forår, så vil ikke kunne være i hallen i forbindelse med ungdoms træning i det forsømte forår. Så vi havde formodentligt haft en del ❌aflysninger❌ alligevel. Med hensyn til ungdomstræning arbejder vi på et nyt setup og meget spænende setup, mere information vil følge…

Kan i nu passe rigtigt på jer selv og jeres nærmeste, så ses vi igen inden så længe.

p.b.v.

Claus Møller

PS. Forældre til ungdomsspiller, vil ikke være venlige at spille følgende stykke musik, gerne for fuld udblæsning 🔊https://www.youtube.com/watch?v=hRGIrrjuLYA de unge mennesker ved udmærket hvad det går ud på… 🎵🎶😅😅

16/01 - 2021
Badminton

Ohøj det har laaaange udesigter....

Som i sikkert alle har hørt, snakker vi tidligst åbning efter d. 7/2 2021. Vi opdatere denne side når/hvis der opstår nyt..

 

Pas rigtigt godt på dig selv, og alle de andre..

LogoProtect_Corona.png

03/01 - 2021
Badminton

Intet nyt....

Som i sikkert alle har hørt, snakker vi tidligst åbning efter d. 17/1 2021 (uge 3) Vi opdatere denne side når der er nyt.

 

Pas på dig selv, og alle de andre..

17/12 2020

Badminton

Generalforsamling.

Vi kan ikke rigtigt komme til at afholde vores årlige generalforsamling i badminton afdeling, det samme kan komme på tale for hele foreningen. Afventer udmelding fra Hovedformand/bestyrelse

15/12 2020

Badminton

Ny ned lukning

Så blev det igen nødvendigt at lukke ned for en periode, alt adgang til Ferslev hallen er ikke længere muligt.  Vi tør på nuværende ikke at komme med en udmelding om hvornår vi kan komme i gang igen, info omkring genåbning vil blive meldt ud via mail.
 

25/10 2020
Badminton

Mundbind

Der indført krav om mundbind alle offentligt tilgængelige steder indendørs. Det gælder også idrætsfaciliteter - dog ikke under selve idrætsaktiviteten. Kravet om mundbind gælder fra  d. 29/10 til d. 2 januar 2021.
C.M 25/10

Badminton
 

Som udgangspunkt kan vi alle spille videre, dog skal vi ændre en smule på den måde vi agere i hallen. Vi er stort set alle delt op i hold af fire spilere, med undtagelse af det vi kalder ”senior” altså de der deltager i holdturnering. Senior holdet må maximalt være 10 spillere i hallen på samme tid (Senior holdet spiller tirsdag fra 19:30)

Ved ankomst benyttes hoveddøren, kom venligst omklædt og gå direkte i hallen, tag dine sko med i hånden, omklædning rum bør ikke benyttes.
Holde der spiller på et ulige banenummer går til venstre for at ”parkere”, og hold på lige baner går til højre.

Undgå venligst at blande jer med de andre hold i hallen, så er der intet der hindre for at vi alle kan spille videre.

Efter endt spil, skal i venligst benytte de hvide døre i siden af hallen som udgang, disse vil blive markeret med bane nummer.

 

Opdateret d.31/10
CM  

Gymnastik
Håndbold
bottom of page