Nye tider... BADMINTON

June 23, 2019

Den kommende sæson i Dall Ferslev IF-badminton vil indebære store ændringer for ALLE medlemmer. Vi kommer til at vende op og ned på alle tider i hallen. Efter vi i mange år har haft vores aktiviteter spredt ud klatvis på stort set alle ugedage. Er det nu lykkedes at samle vores aktiviteter på to ugedage. Vi vil fra næste sæson have alt badminton samlet tirsdag og torsdag. En af de helt store fordele vil være muligheden for at benytte klublokale, at medlemmer rent faktisk kommer til at se og ”bumpe” ind i flere af de andre medlemmer og bestyrelsesmedlemmer ugentligt, enten før eller efter træning.

Dette betyder jo desværre også, at ikke alle nuværende spillere kan få enderne til at nå sammen. Men vi vil forsøge at tilgodese så mange ønsker som muligt. Vi har forsøgt at været ude i god tid med information til alle medlemmer, og mere information vil komme når vi nærmer os sæsonstart.

Kunne du tænke dig at se trænings tider? Så klik her. Her kan du også finde en motionbane oversigt, vær dog opmærksom på at motionbane oversigten er meget ”levende” og kan ændre sig fra dag til dag. Du skal alt være velkommen til at rette henvendelse hvis du har brug for mere information. Du kan finde kontakt information ved at klikke her.