Corona støtte

Dall Ferslev IF

Du kan støtte os via MobilePay på nr: 67907

Du er landet her fordi du har vist interesse i VORES lokale forening.

Vi er i Dall Ferslev IF også ved at mærke konsekvensen af denne skide virus. Vi rækker derfor ud til lokalområdet, for at sikre at vi kan tilbyde et sundt og kammeratligt sammenhold for børn, unge og voksne, når vi kommer tilbage, for det gør vi!!

Vi har alle afdelinger lukket helt ned, og har i den forbindelse kunnet lave rigtigt gode aftaler med trænere og ledere om at droppe alle former for godtgørelse. Det har gjort det muligt for os at gå med NO PLAY, NO PAY.
Med andre ord vi opkræver IKKE kontingent for vores medlemmer, men de er alle blevet opfordret til at støtte Dall Ferslev IF via MobilePay.

Som en samlet forening er vi i fuld gang med at søge de hjælpe pakker vi kan søge. Hvad det kommer til at udmønte sig i, har vi af gode grunde ikke mulighed for at få oplyst det mindste omkring. En ting er dog helt sikkert at det kommer til at berøre os på tværs af alle grene i Dall Ferslev IF.

Vi har allerede nu misset et par af de store indtægtskilder, der var med til at trække hjulene rundt. Blandt andet fodbold afdelingens årlige SparNord CUP, hvor over 1000 personer plejer at være forbi stadion i Dallas hen over weekenden. Vi har ej heller mulighed for at tjene penge ved diverse arrangementer ”ude i byen”. - Vi kan allerede nu godt kalde den første del af 2020 for det forsømte forår.

Derfor håber et samlet Dall Ferslev IF at du/I vil bakke op omkring din og min forening. Vi samler ind til HELE foreningen via MobilPay på nr: 67907.

For hver 50,- du støtter med, deltager du i lodtrækningen om ganske fine præmier. Det vil sige at støtter du med 100,- har du 2 lodder i posen, støtter du med 150,- har du 3 lodder også videre…

Vi vil pointere at denne lodtrækning IKKE er sponsoreret, men udelukkende er med præmier som afdelingerne i Dall Ferslev IF har liggende på ”hylderne”

Vi håber på bred opbakning så vi kan komme ligeså stærkt tilbage, som vi var frem til den 11 marts 2020.

Med venlig hilsen bestyrelsen for et samlet Dall Ferslev IF.

Yogamåtte

Stadion platte på Dallas Stadion

Trænings elastik

Et dusin kvalitets fjerbold-Li-Ning Super 1000 speed 77

Li-Ning Badminton Ketcher - Calibar 300 Combat

Select fodbolde

Skulle du være den heldige vinder af en af disse, vil du blive kontaktet på det nummer der er brugt til din støtte indbetaling.